Inkoop

Wat kopen wij in?

Bij Juwelier De Kroon in Hilversum aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 124 kopen wij u goud en zilver in. We betalen gelijk uit op geaccepteerde aanbiedingen en rekenen geen extra kosten of commissies. Wel vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Wij zijn er voor u wanneer u er klaar voor bent om uw sieraden, horloges of diamanten te verkopen. We begrijpen dat het besluit om een sieraad te verkopen vaak een persoonlijk besluit is. Wanneer u er klaar voor bent bel dan 035 544 9706 en maak gelijk een afspraak of kom langs in onze winkel aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 124 te Hilversum.

Al sinds de opening hebben we talloze klanten mogen helpen door hun oude goud of zilver van ze te kopen. Wij begrijpen dat ieder sieraad speciaal is en dat iedere klant uniek is. Wij zijn eerlijk in onze adviezen en geven de best mogelijke prijs voor de producten die u aanbiedt.

Wij bieden u een snelle, veilige en makkelijke manier om uw goud en zilver te verkopen. Kom langs en geniet gelijk van het geld dat u ermee verdient.

gold-513062_640 (1)
heart-2867205_640

Sieraden

Juwelier de Kroon is bereid om al uw oude gouden en zilveren voorwerpen af te nemen. Hierbij kunt u denken aan armbanden, ringen, kettingen, oorbellen, piercings, macheteknopen etc. Ook doen wij onder andere aan de inkoop van zilveren en gouden tanden.

Horloges

Wilt u uw horloge verkopen of inruilen? Juwelier de Kroon koopt uw horloge graag in. Wanneer u uw horloge niet meer draagt, is verkopen waarschijnlijk de beste optie. Wilt u uw horloges verkopen, dan bent u bij Juwelier de Kroon op het juiste adres. Wij kopen horloges in tegen eerlijke prijzen.

watch-1031604_640
euro-3317432_1280

Betaling

Bij Juwelier de Kroon krijgt u de mogelijkheid om uw goud in te wisselen voor direct contant geld.

Wat hebben wij van u nodig?

Geldige legitimatie is verplicht (Nederlandse Wetgeving)

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op telefoonnummer: 035 – 5449706